CNC Draaiwerk

TMB de Jong B.V. is gespecialiseerd in draaiwerk in bijna alle denkbare materialen, of het nu gaat om het bewerken van aluminium, brons, staal of roestvaststaal. Ook hebben wij jarenlange ervaring in het draaien van exotische materialen zoals in Inconel en Hastelloy.

Bij ons staan een groot aantal CNC draaibanken. Voor het seriewerk hebben sommige machines een robot of zijn voorzien van een stafaanvoer. Maar ook voor enkelstuks zijn voor ons geen probleem.

Voor het grotere draaiwerk hebben we nog een aantal CNC machines met een maximale draaidiameter van 1020 mm staan. Dit in combinatie met goed opgeleide vakmensen zijn wij in staat producten van hoogstaande kwaliteit af te leveren. TMB de Jong B.V. behoort niet voor niets tot één van de modernste metaalbewerkingsbedrijven van Noord Nederland.

 

Bekijk onze machinelijst draaien

Vacature CNC-draaier en CNC-frezer

TMB de Jong BV is een betrouwbare onderneming die zich al meer dan 50 jaar bezig houdt met het toeleveren van hoogwaardige draai- en freeswerk. We produceren producten voor de industrie in bijna alle sectoren van de markt. Klik hier voor de vacature CNC-draaier! Klik hier voor de vacature CNC-frezer!